top of page

Laurence Sinatti

 

Als kinesist koos Laurence ervoor om zich te specialiseren in de begeleiding van toekomstige en kersverse mama’s om zich op de spannende, maar voor het lichaam toch ingrijpende bevalling voor te bereiden en ervan te herstellen.


Tijdens de zwangerschap ondergaat je lichaam een hele reeks veranderingen en dit brengt hier en daar een ongemak, een kwaaltje met zich mee. Al te vaak worden deze als ‘erbij horend’ afgedaan. Maar niets is minder waar. Hoe beter je voorbereid bent, hoe rustiger je dit mooie moment doorstaat en hoe beter je de pijn kunt opvangen.

Na de zwangerschap doorloop je samen met Laurence, het traject van ‘nieuwe’ mama naar ‘fitte’ mama en helpt ze je op een creatieve, doelgerichte en motiverende wijze met een vlot herstel en bouw je samen je conditie weer op.
 

Maar haar deskundigheid reikt verder. Dankzij bijkomende opleidingen als dry needling, osteopathie (in opleiding), respiratoire revalidatie bij kinderen,.. kan iedere patiënt bij haar terecht voor de meest uiteenlopende klachten.  

Laurence Sinatti_kinesitherapeut_kortrij

Specialismen

  • manuele therapie (osteopaat in opleiding)

  • myofasciale therapie (dry needling)

  • perinatale revalidatie

  • ademhalingskinesitherapie bij kinderen

bottom of page